α) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοσή της, στο χώρο σας .

β) Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε

Τράπεζα: Τράπεζα Πειραιώς,
Αριθμός Λογ/μού: 5280 0838 56 875
SWIFT: PIRBGRAA
IBAN: GR74 0172 2800 0052 8008 3856 875

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail.  Παρακαλούμε στην τραπεζική εντολή πληρωμής να αναγράφεται το όνομα του πελάτη και ο αριθμός παραγγελίας, στην θέση αιτιολόγησης της κατάθεσης.
Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο info@surcam.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. την απόδειξη της κατάθεσης.

γΠληρωμή μέσω Paypal

Σας δίνουμε την δυνατότητα να κάνετε την πληρωμή μέσα από το πιο γνωστό για την ασφάλεια του σε διεθνές επίπεδο τρόπο πληρωμής τον Paypal. Δημιουργείτε έναν λογαριασμό στο PayPal δίνοντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα και κάνετε την πληρωμή χωρίς να δίνετε κάθε φορά τα στοιχεία των καρτών σας. Σημείωση: Για απλή πληρωμή μέσω PayPal (και όχι μέσα από την διαδικασία αγοράς από το site) θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο http://www.paypal.com και να κάνετε μεταφορά του ποσού

δ) Πληρωμή μέσω κάρτας

Οι πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας γίνονται σε συνεργασία με την Τράπεζας Πειραιώς στο ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της τράπεζας.